Groene inspiratiemarkt 8 oktober

Sept 2023| Op zondag 8 oktober vieren we op De Elzenhoek de Dag van de Duurzaamheid met een superleuke groene inspiratie- en doemarkt voor kinderen én ouders.
Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er die middag allerlei leuke activiteiten. Zo kun je meedoen met de workshops Trashanimals, herfstknutselen en rinkelbom maken. Bak een broodje boven het vuur en ga aan de slag met je eigen bakje appelmoes. Ontdek alles over wat de de speel-o-theek doet en hoe de ruilwinkel werkt. Ga lekker rondneuzen bij de gezellige kraampjes met duurzame producten van o.a. Createlier Onss, warenhuis Strant en Lettertiepjes en laat je kapotte apparaat maken bij het repaircafe. Wil je weten hoe je met je hond afval kunt opruimen? Neem dan een kijkje bij de coole Enjoycleanup-camper!
Bij de stand van Oss schakelt door ontdek je alles over energiebesparing in de gemeente Oss en welke subsidies je hiervoor aan kunt vragen.
Dit jaar kun je ook genieten van de educatieve theatershow van Batterij Henk en de geweldige steltenact Green Trees. Waterschap Aa en Maas is er met de klimaat-KATE en de watertafel om te laten zien wat klimaatverandering doet en hoe je daar mee om kunt gaan.

Om 13.45u is de officiële onthulling én overhandiging van de projecten van het jeugdcollege aan wethouder Kees van Geffen.