Ponydag geannuleerd

Helaas is de Ponydag i.v.m. de nieuwe maatregelen geannuleerd.

We vinden het erom jammer en hopen dat we snel een nieuwe datum kunnen prikken.
Heb je al kaartjes gekocht, dan kun je deze weer inleveren bij de boerderij en krijg je je geld weer terug. Bedankt voor je begrip!

 

Op woensdagmiddag 21 oktober van 12.00-16.00 staat alles op De Elzenhoek in het teken van paarden en pony’s! Maak bijvoorbeeld een ritje op een van de pony’s in de wei, versier je eigen hoefijzer voor thuis, neem een kijkje hoe een paard getraind wordt, help mee met de hoefsmid, ontdek alles over coaching met paarden van paardencoach Rob Landweer en borstel de pony’s van de kinderboerderij en versier hun manen en staart.

Voor € 4 koop je een strippenkaart en mag je gratis meedoen aan alle activiteiten en krijg je ook nog een glaasje ranja of beker warme chocolademelk. Ouders en begeleiders hoeven niet te betalen, maar krijgen wel een entreebewijs. Deze middag heb je alleen toegang tot de kinderboerderij met een kaartje.

De strippenkaarten zijn vooraf te koop bij De Elzenhoek en alleen voor kinderen onder de 12 jaar. Per tijdsblok (12.00-13.45 & 14.15 – 16.00) zijn er een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus op = op.