Vier kerst met ons mee

Dec 2023 | Op vrijdagavond 15 december is het kerstfeest op De Elzenhoek. Het terrein van de boerderij is dan helemaal in kerstsfeer en van 17.00u tot 19.30u is er van alles te doen en zien.
Geniet van sfeervolle kerstmuziek en de gezellige lichtjes en vuurkorven op het erf, wandel mee langs het levende kerstverhaal, rooster marshmallows en bak een broodje boven een vuurtje.
Of maak een ritje op de verlichte draaimolen, laat je prachtig winterschminken, maak een mooie kerstknutsel voor thuis en geniet van winterse lekkernijen.

Wandelen langs levend kerstverhaal

Evangelische gemeente CrOssPoint zorgt dit jaar voor een levend kerstverhaal. Met een kerstlichtje in de hand loop je over het terrein van de boerderij langs alle karakters van het kerstverhaal. De herders, engelen, de herbergier, wijzen uit het oosten, Jozef en Maria; allemaal vertellen zij hun kant van het kerstverhaal. Uiteindelijk mag je je lichtje neerzetten bij het kindje Jezus in de levende kerststal.

Winterse lekkernijen

Bij de gezellige kramen op het erf kun je allerlei winterse lekkernijen krijgen, zoals een broodje kaas, hamburger of knakworst, gl├╝hwein, warme chocolademelk en heerlijke soep.