Warmetruiendag- Versier & win!

Aanstaande vrijdag 10 februari is het weer Warmetruiendag, de vrolijkste en grootste klimaatactie van Nederland. Bij De Elzenhoek zijn wij er al helemaal klaar voor.

Warmetruiendag
Verwarm jezelf, niet de wereld; met dit motto melden elk jaar weer honderdduizenden Nederlanders zich actief aan voor Warmetruiendag.
Want wist je dat we met éen graad lager maar liefst 6% CO2 en 6% energie besparen? Als heel Nederland dit komende vrijdag doet, besparen we maar liefst 6,3 miljoen kilo CO2 op 1 dag, dat is het jaarverbruik van drie Waddeneilanden! Kortom: samen hebben we impact, en dát is waar we met Warmetruiendag voor gaan.
Meedoen is heel simpel: zet de verwarming lager, trek een extra warme trui aan en help mee.
Wil je meer weten over deze gave campagne, kijk dan op www.warmetruiendag.nl

Versier & win
Speciaal voor deze warmetruiendag hebben wij een leuke tekening gemaakt van een trui. Versier deze zo mooi mogelijk, door te tekenen, te kleuren, te plakken, te verven of iets anders creatiefs. Maak dan een foto van het eindresultaat en mail deze naar: nme.elzenhoek@oss.nl.
Je kunt dan namelijk leuke prijzen winnen, zoals mee op voerronde met de dierverzorger! Je kunt je ontwerp insturen tot 1 maart 2023.

Klik hier om naar de kleurplaat te gaan